Metro-vegan-falafelannos-valk-logo-1000x500

Metro Vegan - varmasti vegaaniset tuotteet

Metro Vegan on markkinoiden kattavin vegaanisten laatutuotteiden valikoima. Se tarjoaa toimivia ja kestäviä raaka-aineita kaikissa tuotekategorioissa.

Vegaaniruokavalio on yhä suositumpi valinta, ja haluamme auttaa ravintolayrittäjiä vastaamaan kuluttajien nopeasti muuttuviin ruokailutottumuksiin. Metro Veganin ansiosta ravintolasi on helppo rakentaa herkullisia ruokalistoja takuulla vegaanisista tuotteista ja raaka-aineista.

Metro Vegan on täysin asiakaslähtöisesti rakennettu valikoima, joka helpottaa ravintolayrittäjän arkea ja tuo lisäarvoa ulottumalla tuotteista inspiraatioon. Jatkuvasti uudistuvaa valikoimaamme täydentävät esimerkiksi kattavat tuotetiedot, trendikatsaukset ja demokeittiömme kehittämä reseptiikka.

Seuraamme kasvavan alan trendejä, ja tuemme ravintolayrittäjiä uusien vegaanisten innovaatioiden ja pohjaraaka-aineiden hyödyntämisessä. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään nopeasti kehittyvää vegaanimarkkinaa, jotta voimme yhdessä vastata kuluttajien toiveisiin.

Metro Vegan auttaa palvelemaan ravintola-asiakkaita uskottavasti vegaanisilla vaihtoehdoilla tarjoamalla monipuolisesti vegaaniruokavalioon sopivia raaka-aineita. Vegaanisuus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja herkullista kuin Metro Vegan -tuotteilla.

 

 

Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity helposti ja nopeasti Metro-tukun asiakkaaksi.