Metro-Wines-valkoviini-tuotekonseptikuva-valk-logo-1000x500

Metro Wines - Ravintolasi arvoiset viinit

Hyvän ravintolan tunnistaa viinilistastaan. Metro Wines on rakkaudella rakentamamme viinien ja muiden alkoholijuomien valikoima. Laadukkaista tuotteistamme on helppo koota ravintolasi näköinen ja takuulla toimiva juomalista. Erityinen ylpeyden aiheemme on oman maahantuontimme viinivalikoima, jossa yhdistyvät erinomainen hinta-laatusuhde ja hyvä saatavuus.

Hyvän ravintolan tunnistaa viinilistastaan. Metro Wines (aiemmin Wihuri Wine Academy) on rakkaudella rakentamamme viinien ja muiden alkoholijuomien valikoima. Laadukkaista tuotteistamme on helppo koota ravintolasi näköinen ja takuulla toimiva juomalista. Erityinen ylpeyden aiheemme on oman maahantuontimme viinivalikoima, jossa yhdistyvät erinomainen hinta-laatusuhde ja hyvä saatavuus.

Kehitämme viinivalikoimaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta se palvelisi ravintolayrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Alan trendejä seuraten tarjoamme ensiluokkaisia tuotteita ja uniikkeja tarinoita, joita ei muilta löydy.

Laajan ja vaihtuvan valikoiman lisäksi Metro Wines on paras viinikumppanisi henkilökohtaisella palvelulla sekä ajankohtaisimmalla osaamisella. On kyse sitten oikeiden makuparien luomisesta tai sesonkituotteiden hyödyntämisestä, olemme asiantuntija käytössäsi. Tunnemme alan toimijoineen hyvin ja haluamme auttaa ammattitaitosi kehittämisessä liiketoimintasi parhaaksi.

Niin kuin ruoka ja viini ansaitsevat veroisensa kumppanit, myös ravintolayrittäjä ansaitsee parhaan ammattilaisen työparikseen juomien kanssa. Metro Wines on tukenasi luomassa ravintola-asiakkaille makuelämyksiä ja tarinoita, joita kukaan muu ei tarjoa.

Avaa Metro Wines -kuvasto >>

Metro Wines 1 2023 kansikuva

 

 

Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity helposti ja nopeasti Metro-tukun asiakkaaksi.