Kolme drinkkiä samppanjasta
Samppanja valloittaa myös osana cocktaileja. Katso Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmaisen kuplivat reseptiikat.
Tilastojen mukaan samppanjan myynti on vain kasvanut viime vuodet. Laatuun kannattaa siis aina panostaa, ja siksi nostammekin samppanjan loppuvuodeksi valokeilaan ja tämän Wine & Dine -lehden teemaksi.
Viinivalikoimamme lisäksi pääset tutustumaan shampanjasanastoon sekä Vuoden Kokki Kim Päivästön loihtimaan menuun Vuoden Tarjoilija Henna Kolehmaisen juomasuosituksin.
”Juon samppanjaa, kun olen iloinen ja myös ollessani surullinen. Joskus juon sitä yksinäni. Kun minulla on seuraa, samppanja on välttämättömyys. Siemailen sitä, jos minulla ei ole nälkä ja nälkäisenä juon sitä. Muuten en koske juomaan – ellen ole janoinen."
Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity Metro-tukun asiakkaaksi ja hanki pikatukkukorttisi.
Katso lähin Metro-pikatukkusi tästä.