Wihuri Wine Academy - Wine & Dine 

wine and dine 2 2022 kansikuva

Pääosassa kuplivat klassikot - Wine & Dine 2/2022

Tilastojen mukaan samppanjan myynti on vain kasvanut viime vuodet. Laatuun kannattaa siis aina panostaa, ja siksi nostammekin samppanjan loppuvuodeksi valokeilaan ja tämän Wine & Dine -lehden teemaksi.

Viinivalikoimamme lisäksi pääset tutustumaan shampanjasanastoon sekä  Vuoden Kokki Kim Päivästön loihtimaan menuun Vuoden Tarjoilija Henna Kolehmaisen juomasuosituksin. 

”Juon samppanjaa, kun olen iloinen ja myös ollessani surullinen. Joskus juon sitä yksinäni. Kun minulla on seuraa, samppanja on välttämättömyys. Siemailen sitä, jos minulla ei ole nälkä ja nälkäisenä juon sitä. Muuten en koske juomaan – ellen ole janoinen."

Katso annosten ja drinkkien reseptit

 

Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity Metro-tukun asiakkaaksi ja hanki pikatukkukorttisi.

LIITY ASIAKKAAKSI

Katso lähin Metro-pikatukkusi tästä