Metro-mausteet-keittiö-kokki-1000x500

W Metro - ravintolasi menestyksen ainekset

W Metro on ravintolakeittiön tarpeisiin suunniteltu tuoteperhe, jossa hinta ja laatu ovat aina kohdallaan. W Metro palvelee ravintolayrittäjää tarjoten monipuolisesti tuotteita, jotka vastaavat ammattikeittiön tarpeisiin.

Haluamme omalla merkillämme tukea ravintolayrittäjien menestymistä. Laadukkaasta ja kattavasta yli 400 tuotteen W Metro -valikoimastamme löydät luotettavia perustuotteita ja ravintolan arkea piristäviä uutuuksia. Kaikki W Metro -tuotteet on aistinvaraisella ravintola-alan ammattilaisten suorittamalla arvioinnilla valittu tarkasti ravintolayrittäjää ajatellen. Tämän vuoksi voimme ylpeydellä suositella W Metro -tuotteitamme. Tuotteiden vaihtelevaan käyttöön saat inspiraatiota Demo kitchenimme reseptiikasta.

 

Fastfood-W-metro-680x394

Ravintolayrittäjän työparina olemme edistäneet suomalaista ruokakulttuuria yli 120 vuotta, ja meille on tärkeää tarjota ravintola-alan ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu tuoteperhe. Tutustu ammattilaisen ammattilaisille valitsemiin W Metro -tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi.

 

 

Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity helposti ja nopeasti Metro-tukun asiakkaaksi.